LIKOVNI MATERIALI IN TEHNIKE 1

ZenArt izobraževalni atelje

 

 

NASLOV SEMINARJA: Likovni materiali in tehnike 1

 

VSEBINA:

Seminar zajema  področja slikanja.

Posvetili se bomo slikarskim tehnikam in materialom ter spoznali načine, kako sliko umestiti v proces poučevanja pri mlajših otrocih in učencih na razredni stopnji.

Na praktičnih primerih bomo razčlenili postopke dela ter se osredotočili na pasti in probleme, ki se ob tem pojavljajo. Spoznali bomo na alternativne tehnike ter izraznost in funkcionalnost materialov, uporabnih za predšolske otroke in učence razredne stopnje. Seminar je zasnovan pretežno na praktični delavnici in spoznavanju tehnik na konkretnih primerih.

Namenjen  je učiteljem razrednega pouka in vzgojiteljem ter vsem, ki potrebujete tovrstna znanja pri svojem delu.

Na seminarju prejmete potrdilo o udeležbi ovrednoteno z 0,5 točke

(8 ur) za napredovanje.

Čas izvedbe:

9.00 – 15.00

Termini:

sobota, 27. 3. 2021

Kraj:

ZenArt izobraževalni atelje, Vilharjeva 11, Ljubljana

Kotizacija:

80 eur ; V ceno je vključena skripta in  vsi pripomočki ter materiali za delo.

Mnenja udeležencev:

“Če vam kaj pomaga… Jaz sem se udeležila seminarja Likovni materiali in tehnike 1 in moram povedati da je super… Trajal je osem ur a je bilo tako zanimivo da bi lahko še osem ur sedela. Dobro vzdušje, super predavateljica, ogromno novih idej, ustvarjanja, pa se pol točke sem si prislužila za napredovanje. Kaj hočeš boljšega. Če se prijavite vam ne bo žal! “

Nina Š.

“Odličen seminar! Priporočam zelo. Poleg vsega pridobljenega znanja in novih idej smo ustvarjali tudi v zelo prijetnem vzdušju! Seveda sem nekaj že uporabila v  praksi.”

      Urška J.

Na seminarju sem dobila veliko informacij in idej, ki jih bom uporabila pri pouku. Všeč mi je bilo, da se veliko dela na praktičnem področju in to, da je bila manjša skupinica.
Zagotovo se še letos udeležim še drugega dela.”

        Darja H.

“Odličen seminar, na katerem sem pridobila ogromno novega znanja o delu z različnimi likovnimi materiali in tehnikami. Toplo priporočam, sama pa se zagotovo udeležim še kakšnega z drugo tematiko. “

              Tjaša J..

 

PRIJAVA ( po prijavi v kratkem prejmete na vaš e-mail  prijavni obrazec in vse informacije o seminarju)