LIKOVNI MATERIALI IN TEHNIKE 1

ZenArt izobraževalni atelje

NASLOV SEMINARJA: Likovni materiali in tehnike 1

VSEBINA: 

Seminar zajema  področja slikanja  in grafike. Spoznali bomo izrazne možnosti  slikarskih materialov in tehnike dela z njimi. Pogovarjali se bomo ob konkretnih primerih, kako zastaviti likovno nalogo, jo smiselno povezati z materiali in tehnikami dela ter biti ob tem izviren in kreativen.

Grafika je pri delu z mlajšimi otroci večkrat zapostavljena, saj je tehnično zahtevnejša in zahteva več priprav in  pripomočkov za delo. Na seminarju bomo spoznali grafične tehnike, ki jih lahko učinkovito uporabljamo tudi pri mlajših učencih.

Na praktičnih primerih bomo razčlenili postopke dela ter se osredotočili na pasti in probleme, ki se ob tem pojavljajo. Osredotočili se bomo na alternativne tehnike ter izraznost in funkcionalnost materialov, uporabnih za predšolske otroke in učence razredne stopnje. Seminar je zasnovan pretežno na praktični delavnici in spoznavanju tehnik na konkretnih primerih.

Namenjen  je učiteljem razrednega pouka in vzgojiteljem ter vsem, ki potrebujete tovrstna znanja pri svojem delu.

Na seminarju prejmete potrdilo o udeležbi ovrednoteno z 0,5 točke

(8 ur) za napredovanje.

Čas izvedbe:

9.00 – 17.00

Termini: 

sobota 19. 10 2019

sobota 11. 1. 2020

sobota 28. 3. 2020

sobota 6. 6. 2020

Kraj:

ZenArt izobraževalni atelje, Valjhunova 11, Ljubljana

Kotizacija:

80 eur ; V ceni je vključena skripta ter  vsi pripomočki ter materiali za delo; ter  napitki, malica in prigrizki.

Mnenja udeležencev:

“Če vam kaj pomaga… Jaz sem se udeležila seminarja Likovni materiali in tehnike 1 in moram povedati da je super… Trajal je osem ur a je bilo tako zanimivo da bi lahko še osem ur sedela. Dobro vzdušje, super predavateljica, ogromno novih idej, ustvarjanja, pa se pol točke sem si prislužila za napredovanje. Kaj hočeš boljšega. Če se prijavite vam ne bo žal!

Nina Š.

“Odličen seminar! Priporočam zelo. Poleg vsega pridobljenega znanja in novih idej smo ustvarjali tudi v zelo prijetnem vzdušju! Seveda sem nekaj že uporabila v  praksi.”

      Urška J.

Na seminarju sem dobila veliko informacij in idej, ki jih bom uporabila pri pouku. Všeč mi je bilo, da se veliko dela na praktičnem področju in to, da je bila manjša skupinica.
Zagotovo se še letos udeležim še drugega dela.”

        Darja H.

“Odličen seminar, na katerem sem pridobila ogromno novega znanja o delu z različnimi likovnimi materiali in tehnikami. Toplo priporočam, sama pa se zagotovo udeležim še kakšnega z drugo tematiko. “

              Tjaša J..

PRIJAVA ( po prijavi v kratkem prejmete na vaš e-mail  prijavni obrazec in vse informacije o seminarju)