IZBIRA LIKOVNEGA MOTIVA

ZenArt izobraževalni atelje

NASLOV SEMINARJA: Izbira likovnega motiva

VSEBINA:

Verjetno najpogostejše vprašanje, ki si ga pri likovni umetnosti učitelji in vzgojitelji postavljamo je, kako primerno podati likovni motiv. 

Napoved likovne naloge pomeni tudi napoved likovnega motiva, kar pa ni tako preprosto, da bo motiv kompleksen in bo zajemal tiste komponente, s katerimi se bo lahko likovna naloga v likovnem delu kar najbolje izrazila.

Na primerih in izboru dobre prakse se bomo pogovarjali o različnih motivih in tehnikah dela ter naredili nabor  zanimivih in kakovostnih idej za izbiro likovnega motiva na vseh likovnih področjih.

Seminar je namenjen učiteljem razrednega pouka, vzgojiteljem, ter vsem, ki potrebujete tovrstna znanja pri svojem delu.

Na seminarju dobite potrdilo o udeležbi, ovrednoteno z 0, 5 točke

( 8 ur) za napredovanje.

Čas izvedbe:

9.00 – 15.00

Termini: 

sobota, 15. 5. 2021

Kraj:

ZenArt izobraževalni atelje, Vilharjeva 11, Ljubljana

Kotizacija:

80 eur ; plačnik je lahko ustanova ali pa se prijavite samoplačniško. V ceno je vključena skripta in vsi pripomočki ter materiali za delo.

Mnenja udeležencev

Naj se širi glas o kvalitetnih seminarjih, srčnem človeku z znanjem in izkušnjami, predani predavateljici in izjemni gostiteljici. Seminar, kjer veje ljubezen  do učiteljskega poklica in otrok, poln dobre energije, predvsem pa ustvarjalnih idej. Komaj čakam, da ve preizkusim v praksi!

Nika V. M.

Spet je dan minil čisto prehitro. Vzgojiteljice mojih let smo imele dobre profesorje, dali so nam dobro osnovo za delo. Se je pa seveda kar nekaj stvari spremenilo in če hočemo dobro delati, se je treba izobraževati in po dolgem času sem prišla do super seminarjev pri Nataši. Pridite, res vam ne bo žal, ker so vsebine in izvedba fantastične. Ustvarjalnost otrok je neprecenljiva, Nataša pa nam pomaga z nasveti, kako to ustvarjalnost spodbudimo pri otrocih. Nataša, še enkrat hvala za vse🙏🙏🙏

                              Greta. R.

Poučno, prijetno, sproščeno, strokovno in vedno v dobri družbi. Na seminarju sem se naučila verjetno več kot na fakulteti, ker je bil dan izredno pester. Ko že nekaj let poučuješ in spoznaš prakso ter različne otroke, je seveda drugače, kot preden si začel delo v šoli in si živel bolj v teoriji fakultet, čeprav so se vsi profesorji zelo trudili z nami in sem jim za vse znanje izredno hvaležna. Seminar priporočam vsem tistim, ki želijo uživati v umetnosti in obnoviti likovne tehnike. Morda smo včasih do svojih učencev prestrogi oziroma prezahtevni glede na njihov razvoj. Lepo in pomembno je, da naši učenci uživajo z umetnostjo in se ob njej sproščajo.

 Nataša C.

PRIJAVA ( Po prijavi prejmete na vaš mail  prijavni obrazec in vse potrebne informacije v zvezi s seminarjem)